‘Maatwerk’, ‘Alles behalve standaard’, ‘Afspraak is afspraak’, ‘Wij zijn niet bang om de onderste steen boven te zetten’. Met deze beloften en kreten verzorgt Timmer- en aannemersbedrijf De Vries uw complete restauratie, nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoudsprojecten. Dit doen we met vakmanschap en met liefde voor het vak.

Naast bovengenoemde beloften en kreten zijn we, mede door de 135 jaar ervaring, gecertificeerd als 'Erkend Restauratie Bouwbedrijf' en kunt u rekenen op het vakmanschap en kwaliteit die uw project verdient.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden; van groot tot klein, van ambachtelijke restauratie tot moderne nieuwbouw. Wij verrichten onze werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, kerkelijke instellingen, stichtingen, rijksoverheden en lokale overheden. Timmer- en aannemersbedrijf De Vries werkt met een vaste formule: korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. 

Wij verwijzen u zeker naar ons Portfolio Monumentale werken (PDF), waarin we enkele restauratieprojecten tonen. Ook kunt u een compleet afgedrukt exemplaar aanvragen, zodat u het kosteloos wordt opgestuurd.