vriezenhorst-2013

Van 1879 tot nu

Het 135 jaar aannemersschap heeft Timmer- en aannemersbedrijf de Vries, van generatie op generatie, een schat aan kennis en ervaring gegeven. En dat merkt u! Deze kennis en ervaring is niet alleen voor ons, maar vooral voor u als klant een fundament om op te bouwen.

Grondlegger van Timmer- en aannemersbedrijf De Vries is overgrootvader Herman Antonij de Vries. Deze begon in 1879 in het buitengebied van Hummelo een timmerwerkplaats, voortgezet door zoon Derk en (later) kleinzoon Herman Jan. In 1971 kwam achterkleinzoon Henk de Vries in de zaak, die in 1983 de scepter van zijn vader overnam. Henk de Vries is dus de vierde generatie in een geslacht van bouwers. De liefde voor het restauratievak heeft hij van geen vreemde: ambachtelijk bouwen loopt als een rode draad door de geschiedenis van het nu honderddertigjarige bedrijf. Voor de specialistische bewerkingen van kozijnen, trappen en deuren beschikken we over een eigen machinale afdeling.

Sinds mei 2008 mogen wij onszelf  Erkend Restauratie Bouwbedrijf noemen. Hiermee is het bedrijf officieel lid van de Vakgroep Restauratie, de landelijke branchevereniging van erkende restauratiebouwbedrijven.

 

Samenwerking

Timmer- en aannemersbedrijf De Vries is onderdeel van de Klomps Groep BV. Dit krachtig collectief van specialistische bouwondernemingen bestaat uit: